UDGÅET Master Mobil Luftafkøler – BC120

• Velegnet til store åbne rum, som skal nedkøles
• 80L intern vandtank
• Forbruger op til 8 – 10 liter i timen
• Luftstrøm på 12.000 m3/t
• Stor kølepude
• Kraftig blæser
• Ren kølig luft, da den også i stand til at filtrere støv fra, og den kan rense luft ved hjælp af ioniseringsfunktionen

Varenummer: 150299 - DB 2122905 Kategori:

Beskrivelse

Master BC 120 er en industriel fordampningsluftkøler. Det er en ekstremt robust, holdbar og effektiv maskine, der er i stand til at levere store mængder kølig fugtig luft i store åbne rum. Det er et glimrende valg til varehuse, værksteder, fabrikker, landbrugsbygninger, garager, fritidsfaciliteter, begivenhedsrum og andre velventilerede områder, hvor aircondition ville være ineffektiv eller alt for dyr.

Denne enhed bruger den naturlige fordampningsproces til at producere kølig luft, som den cirkulerer rundt i et rum ved hjælp af en stor ventilator. Maskinen har en 80 liters intern vandtank, en vandpumpe, en stor kølepude og en kraftig blæser. Vand pumpes fra vandtanken op til toppen af ​​enheden. Vandet strømmer ned gennem kølepuden og tilbage i tanken. Den interne ventilator trækker varm omgivende luft ind i maskinen og passerer den gennem den våde kølepude. Dette får vanddråber til at fordampe til luften. Denne proces reducerer naturligt luftens temperatur. Den interne ventilator blæser derefter denne kølige luft ud af maskinens front for at afkøle rummet, hvilket gør det mere behageligt.

Det er en meget effektiv, billig og miljøvenlig metode til luftkøling. Denne afkølingsmetode er mest effektiv i tørre områder med lav luftfugtighed med god ventilation. Master BC 120 er også i stand til at filtrere støv fra, og den kan rense luft ved hjælp af ioniseringsfunktionen, hvilket betyder, at den kun cirkulerer ren kølig luft.

Yderligere information

Effekt

450 W

Volt

240 V

Ca. rumstørrelse

150 m2

Luftbevægelse

12.000 m3/t

Vandtank

80 liter

Vandforbrug

8-10 l/t

Støjniveau

67 dB(A)

Vægt

45 kg

Du kunne også være interesseret i...

Datablade

Datablad

Master Mobil Luftafkøler - BC120

Du kunne også være interesseret i...